Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Trolls

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Ett TROLLS-äventyr som får håret att resa sig

I försöket på att rädda TROLLS Town från de fasansfulla Bergenmonstren, ger sig det alltid glada och positiva TROLLET ’Poppy’ tillsammans med sin buttre och aktsamme vän ’Kvist’ ut på deras livs resa. Den omaka duon river ditt barn med ut på ett vilt äventyr, som bjuder på många med- och motgångar på vägen. Den spektakulära trollvärlden bebos dessutom av en massa andra spännande väsen, förutom de andra TROLLS-trollen. Bland trollen finns den käcke DJ Suki, festbomben Guy Diamond, galna Cooper och de hypermoderna tvillingsystrarna Satin och Silke. Gemensamt har de, att de alla är positiva, optimistiska väsen som löser vardagens problem tillsammans, medan de sjunger och dansar.

Garanterat vind i håret i sällskap med TROLLS

Varje TROLL-troll är helt sin egen – både med hänsyn till en skön personlighet och äventyrliga frisyrer. Alla TROLL-trollen har kant. De älskar alla att sjunga och dansa, men speciellt håret skiljer dem åt. Det är här du verkligen kan komma in och göra ditt TROLL till något helt speciellt. Du kan nämligen borsta och sätta det som du vill, så håret passar till varje äventyr. Alla trollen är otroligt vänliga, och de tror på, att när ett problem uppstår, kan det avhjälpas med musik och sång. Så när man färdas i trollvärlden kan man inte undgå ett örhänge eller två. De är också riktigt bra på att få nya vänner – de väntar bara på att komma ut på äventyr med dig!

Du bestämmer helt själv, om din och ditt TROLLS’ färd ska vara farligt eller skojigt och tokigt. Endast fantasin kan sätta gränser för vad som är möjligt. Det samma gäller ditt TROLLS hår, som du kan sätta precis som du önskar!

Ditt favorit-TROLL väntar på dig

Hos BR hittar du ett stort urval av TROLLS. Du och ditt barn kan gå på jakt efter de 24 olika samlarfigurerna, som alla har spektakulärt hår. Hitta bland annat Guy Diamond eller Kvist, och försök så att hitta de andra TROLLS. Vad sägs om att pröva lyckan med en lyckopåse? I varenda lyckopåse finner du en tillfällig figur, och du kommer möjligen ett steg närmare att samla dem alla (OBS: det kan inte garanteras vilken figur du får). Vi har också olika lekset, som består av en TROLL-figur och dess tillhörande tillbehör.I vårt sortiment finner ni också TROLL stylingset, handdukar, kuddar med hår och sängkläder. Vi har därför allt du och ditt barn behöver för att leva sig in i den skojiga och förunderliga trollvärlden.

Ert favorit-TROLL väntar på er i en av våra många butiker, så titta gärna förbi och välj den perfekta lekkamraten. Om det inte finns plats i kalendern till att titta förbi i en av våra butiker, så kan ni med fördel klicka er genom hemsidan och träffa TROLLS-figurerna innan ni beslutar er. Det kan hända att ni upptäcker att Coopers tokiga personlighet är precis rätt eller att Poppys livliga väsen passar perfekt in i er familj. Beställ med detsamma, så kan ni snart ta ut på äventyr tillsammans!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer