Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Star Wars

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

STAR WARS: Från den stora skärmen till ditt vardagsrum

STAR WARS filmen utgör tillsammans en världskänd science fiction saga. Nu är figurerna kommit ut av den stora skärmen och ut i den stora världen – så du kan kämpa med. Hitta din inre kraft till att träna de klassiska STAR WARS hjältarna och förbered dig på den största kampen någonsin. Nu kan du slutlig vara den hjälten eller den svarta fursten, som du alltid har drömt om att vara. Här på sidan hittar du ett stort urval av STAR WARS produkter, så du kan börja leka nu. Du kan bli den coolaste Star Wars hjälten bland dina kompisar eller kanske ni kan byttas på att leka god eller ond? Det goda är at ni kan leka vart som helst, i ditt rum eller i trädgården oavsett väder. Så ta en titt och kolla vad du bara MÅSTE ha. Det är ditt val om du vill leka så som dem går i filmarna, men du kan också låta fantasierna bestämma hur din STAR WARS historia ska vara – det finns inge gränser. 

STAR WARS FRÅN GRYNING TILL SOLNEDGÅNG

Star Wars hos BRÄr du den största STAR WARS fan som finns i världen? Våra leksaker och mercahandise skapar möjligheten till at bevisa det och då kan du ha STAR WARS omkring dig hela dagen – från gryning till solnedgång. 

Vårt store urval av STAR WARS leksaker och merchandise talar sitt eget språk: Alliera dig med din sida, och bevisa att du kan vinna den här kampen, antigen mot det onde eller det goda – det är ditt val. Har du kanske en kompis som också gillar STAR WARS? Då kan du köpa en present och ni kan leka tillsammans med er leksaker från STAR WARS. 

Vi levererar inom 4-7 vardagar och du kan alltid returnera i våra butiker.

STAR WARS – Galaxen långt, långt borta

Åk med till en galax långt, långt borta, för väldigt länga sedan. Här är det ångestprovocerande kampar mellan det goda och onda. Vilken sida är du på? Med det stora urvalet av leksaker från STAR WARS är det på tiden att säga vilken sida du är på, så leken kan börja. Står du med Luke Skywalker eller Darth Vader? Är du på ljusets sida och försöker att besegra det onda Imperium? Eller gillar du mer mörkret och den kända, svartfärgade furste? Kolla BR:s urval nedanför och börja kampen nu!
Vi använder cookies Acceptera Läs mer