Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Playmobil

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

PLAYMOBIL är nyckeln till att skapa sin egen lilla värld. Bland PLAYMOBIL 123-produkterna för de allra yngsta PLAYMOBIL-fansen finns hästar, lekplatser, flygplan och brandstationer som stimulerar barnens behov av rollspelslekar.

När barn blir lite äldre pratar de ofta om vad de ska bli när de blir stora, och när de leker med PLAYMOBIL-leksakerna kan de vara hjälte ena dagen och något helt annat nästa. I vårt sortiment finns bland annat serierna City action, Western, Dragons, Knights, Pirates och Princess. De olika världarna får liv tack vare de roliga små figurerna som fungerar som hjältar eller skurkar och framgångsrikt övervinner olika hinder.

I serierna City Life, Country, Doll House och Summer Fun får barnen möjlighet att leka vänner och familj medan de återskapar vardagssituationer i sina minivärldar.

PLAYMOBIL handlar alltså om att stimulera fantasin och kreativiteten – och om att ha roligt!

PLAYMOBIL – så många olika världar

PLAYMOBIL har varit många barns favoritmärke i 40 år. De många världarna och karaktärerna stimulerar fantasin och ger barnen möjlighet att prova på olika roller. I PLAYMOBIL-världarna finns scener att roa sig med timme ut och timme in.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer