Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

 

Pikmi Pops

Om du och ditt barn ännu inte har stiftat bekantskap med de söta och roliga PIKMI POPS, är det hög tid nu. Den här typen av leksak har inte funnits förut, och den kommer i en spännande förklädnad där du vid första ögonkastet kanske tror att det är en stor klubba, men när du tittar närmare upptäcker du att det är någonting helt annat. Inuti PIKMI POPS gömmer sig nämligen en bedårande plyschfigur som doftar underbart och tillfredsställer ditt luktsinne till 100 procent!

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

PIKMI POPS HOS BR

 

Hos BR kan du få flera olika typer av PIKMI POPS. Gemensamt för dem alla är att de innehåller en liten klubba och en söt figur. Men det finns flera olika plyschdjur. Om du köper en till ditt barn kan han eller hon ha turen att få tag på hunden Espi, katten Tweezle eller kaninen Huddy. Dessutom innehåller varje förpackning en gullig överraskningsfigur och en klubbhållare. Du får alltså med en massa små delar när du köper en PIKMI POPS. Det kan vara svårt för ett barn att välja leksaker, för ofta vill de gärna ha lite av allt. Med dessa roliga figurer finns det ingen anledning att välja bort något. De har nämligen fantastiska priser som gör att ditt barn kan ha en hel samling av dem hemma på rummet.

 

Överraska därför med PIKMI POPS på ditt barns kommande födelsedag och få ditt barns ögon att tindra. På BR är vi glada och stolta över att kunna presentera ett fint urval av de populära plyschdjuren. Ägna lite tid med ditt barn och välj ut era favoriter här på sidan, eller titta förbi någon av våra fysiska butiker för att få en närmare titt på de många alternativen. Ditt barn kommer att älska att bli presenterat för den här förtrollande världen med gulliga varelser. På BR har vi allt man kan önska sig av söta, roliga och spännande leksaker för både pojkar och flickor.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer