Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Nerf

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Mjuka strider med NERF-blaster

NERF är synonymt med blaster som skjuter skumplastpilar. När du leker med NERF-blaster kan du ha roliga strider med familj och vänner. Det är ett bra sätt att lära sig att tävla och att lära sig att vinna och förlora.

NERF-bollen lanserades 1970 som världens första officiella inomhusboll. NERF-bollen tillverkades av skumplast och kunde därför inte orsaka någon större skada eller göra sönder något, och du blev inte skadad om du fick bollen på dig. En rad olika skumplastbollar med mjuk struktur och klara neonfärger lanserades för fotboll, volleyboll och basket.

Idag finns det en rad olika NERF-blaster med skumplastammunition i klara färger som det inte gör ont att träffas av. Roliga leksaker för roliga lekar – och glöm inte NERF-vattenpistolerna soliga dagar. I vårt sortiment kan du välja mellan en rad olika NERF-blaster som inspirerar barnen att fokusera, lägga upp en strategi för att vinna, vara tålmodiga och kanske samarbeta med andra.

Så gör dig redo att pröva dina färdigheter och ha kul. 

Vårprognos: Pricksäker väderlek

Ta sikte, skjut och träffa! Ta fram skumblaster och bågar – det är dags för sociala och aktiva lekar för hela familjen.

Ställ upp en hinderbana och se vem som kommer först, skjut på måltavlor och deltagaren med flest poäng vinner. Kanske behöver han eller hon finslipa tekniken och träna på siktet inför det stora uppdraget? Oavsett vad ni leker så hittar ni allt ni behöver här på sidan – från NERF Zombie Strike- och Doomlands-vapen till AIR STORM-bågar och OUTRA BLAST Atomic Power Popper-blasters!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer