Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

LEGO Nyheter

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

LEGO Nyheter

Danska LEGO spelar i egen division när det gäller spännande byggserier. Hos BR har vi de alla, och här på vår sida har vi samlat alla de senaste seten från LEGO. Är du ute efter LEGO av någon slag, så är det här hos oss du hittar de senaste LEGO-bitarna på marknaden.

Oavsett om det rör sig om en present för en kille eller en tjej – eller för vuxna för den sakens skull – så finns det alltid nyheter och inspiration att hämta hos LEGO. Sortimentet omfattar LEGO:s egna serier som LEGO Duplo, LEGO CITY, LEGO Friends och LEGO Technic, tillsammans med alla de andra kända figurer, maskiner och byggnader från Star Wars, Batman och de många andra superhjältar från DC- och Marvel-universum.

Skapa ditt eget universum

Den största fördel med LEGO är att du alltid har möjlighet för att skapa dit eget universum, precis såsom du vill ha det. Du kan både följa vägledningen slaviskt, eller så kan du köra på med dina egna preferenser. Annars kan du mixa maskiner och karaktärer på tvärs från de olika serierna, och skapa på så sätt ditt helt eget unika universum.

Med LEGO är allting möjligt. Det är bara en fråga om att låta inspirationen flöda fritt och att sedan konvertera den till något som kan byggas med de många fantastiska bitarna som följer med i asken.

LEGO – för alla åldrar

Det allra bästa är att du aldrig blir för gammal för att leka med LEGO. För de mindre barn finns det större LEGO Duplo-bitar, som gör det enklare för barnen att komma igång med att utforska det magiska LEGO-universum.

För de något större barn finns det en rad kända LEGO-set som idag finns i olika serier, som t.ex. LEGO CITY, LEGO Ninjago och LEGO Marvel Super Heroes – för att bara nämna några styck. Varje set är ett  helt eget universum, där fantasin- och kreativiteten kan fritt flöda. Dessutom har dessa set betydligt högre funktionalitet än de seten som fanns på marknaden när föräldrarna var barn. Detta gör att det färdiga resultatet är betydligt mer realistiskt och ger mycket mer möjigheter.

För de största barnen är möjligheterna ännu mer avancerade, där LEGO Technic och LEGO Creator kommer på tal. Här kan man antingen bygga maskiner- och fordon som matchar verklighetens originaler, eller så kan man skapa helt nya konstruktioner som ännu inte finns i produktion.

För de vuxna, gör LEGO Architecture det möjligt att återskapa några av världens arkitektoniska mästerverk, i en storlek som passar just hederplatsen på hyllan eller ett hörn av skrivbordet.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer