Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

LEGO Friends – en värld att älska

Att leka med LEGO Friends seten är som att gå in i en egen underbar liten värld, men det är samtidigt en värld som alla känner igen eftersom vänskap och att ha roligt är viktigt för såväl stora som små.

Rollekar med LEGO Friends seten kombinerar det klassiska LEGO byggandet med situationer barnen känner igen från sin vardag. Vännerna Mia, Emma, Andrea, Stephanie och Olivia har förstås sina egna unika personligheter, och viktigast av allt är att de gillar att ha roligt tillsammans.

De många olika lekseten, tillbehören och fantasifulla detaljerna förstärker barnens lekupplevelse och uppmuntrar deras växande kreativitet.  LEGO Friends kompisarna bor i staden HEARTLAKE där de går i skolan, tar hand om gulliga djur, sportar och shoppar, har roligt på kryssningsfartyget och kör vattenskoter. Precis som andra kompisar pratar och skrattar de tillsammans, och blir kanske ledsna ibland.

LEGO Friends världen inbjuder till många timmars rolig och fantasifull lek! Kom ihåg att ta dig en titt på vårt utbud av matlådor, drickflaskor och sängkläder – LEGO Friends kompisarna finns där också. 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer