Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Kinetic Sand

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Kinetic Sand - kul med formbar sand

Kinetic Sand skulpturer varar för evigt

Det är tråkigt när väder och vind förstör barnens fina sandskulpturer i sandlådan. Men med leksanden Kinetic Sand kan kreativiteten släppas loss inomhus - och t.o.m. med fin och färgstrålande sand! Forma ett sandslott i dagens favoritfärg, rulla en rad sandkakor eller skär ut skojiga figurer. Leksanden torkar aldrig, så barnen kan behålla de fina kreationerna tills en ny idé dyker upp.

I regn, slask och sol

Är strandutflykten inställd på grund av störtregn? Eller är det för varmt och solen för stark för att barnen ska kunna vara ute? Med Kinetic Sand inom räckhåll kan du strunta i både väder och omgivningar. Den formbara sanden kan användas i köket på vardagsrumsbordet eller i barnrummet.

Var kreativ!

Lek kan stärka både barnens finmotorik och koncentrationsförmåga - samtidigt med att de har kul! Endast fantasin sätter gränser när Kinetic Sand kommer fram. Kanske ska ni baka ljusröda sandkakor, forma en grön snögubbe eller bygga ett blått kungaslott? Låt barnen bestämma och se vart fantasi och kreativitet kan föra er. Kanske ger resultatet idéer till morgondagens roligaste lek?

Vi använder cookies Acceptera Läs mer