Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Jungle Gym

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Jungle Gym lektorn på BR

Förvandla din trädgård till ett förtrollande palats med ett imponerande lektorn eller rädda invånarna i den roliga rutschkanan – på BR hittar du ett stort utbud med Jungle Gym-lektorn med smarta tilläggsmoduler som gör leken ännu mer äventyrlig.

En värld av lek

Bjud in gäster på fika i din mysiga lekstuga – eller skydda fortet mot lömska banditer – leken slutar aldrig helt när man har en egen lekplats i trädgården! Lektornet är perfekt när du ska erövra världshaven som en berömd pirat, hålla hemliga möten i grottan och leka prinsar och prinsessor. Utöka lektornet med roliga gung- och klättermoduler och få exakt den lekplats du vill ha.

Under varma sommardagar är det mycket roligare att leka i en svalare miljö, och rutschkanan är den perfekta vattenrutschkanan. Följ den smarta bruksanvisningen på baksidan och bjud in dina vänner på vattenkrig i ett tvättäkta vattenland.

Varför ett lektorn?

Fri lek är faktiskt mer än bara underhållning för ditt barn. Till skillnad från tv och dataspel utvecklar det ditt barn både fysiskt och kreativt och lägger grunden för många personliga färdigheter i framtiden. När en upptäcktsresande ska ta sig över en gammal hängbro i hjärtat av regnskogen är det viktigt att hålla huvudet kallt, och när klubbhuset behöver en ny ordförande är det viktig att alla får komma till alls.

Ett lektorn är en fantastisk lekkamrat och håller barnen aktiva hela dagen. Barnen övar och stärker både sin motorik och balans när de klättrar. Det höga räcket ger en säker miljö och lämnar utrymme för fantasin – med en värld som bjuder in till lek i trädgården finns det inte tid att hänga i framför tv:n!

Montering av ditt Jungle Gym-lektorn

Förpackningarna levereras kompletta med överskådliga bruksanvisningar som gör det enkelt och smärtfritt att montera alltihop – leken väntar precis runt hörnet!

Eftersom lektornet kommer att utsättas för både regn och slask hjälper det tryckimpregnerade träet, utan arsenik, att hålla din nya lekplats fin i många år. Förläng hållbarheten ytterligare genom regelbunden rengöring med en skonsam borste och mild tvål.

Se mer på BR

Beställ ditt Jungle Gym-lektorn på BR idag – med en personlig lekplats i trädgården är dina barn väl rustade mot tråkiga eftermiddagar i många år framöver. Få svar på frågor kring installationer och moduler på vår chatt och lär dig mer om frakt och returer här.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer