Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Heelys

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Heely sätter fart på dina sneakers

Är du tänd på att ställa dig på ett par rullskridskor och susa iväg längs trottoaren? Då är Heelys verkligen något för dig. Med smarta Heelys får du ett par snygga sneakers med inbyggda hjul på hälarna. De kan fällas in och sedan tryckas ut när du får lust att rulla iväg på gatan. Med Heely behöver du därför inte bära rullskridskorna under armen – hjulen är dolda under din sko!

Varför gå när du kan åka?

Lägg hela din vikt på tårna, sätt i hälarna och glid iväg på dina snygga Heelys! Med Heelys blir det därför kul och underhållande att bära de snygga sneakersen. Då är du och dina vänner alltid redo att öva trick på hjul. Om du tappar balansen kan du enkelt återfå den genom att lägga all din vikt på tårna.

Med ett par smarta Heely sneakers kan du alltid ta fram hjulen och rulla iväg på trottoaren eller på skolgården om du får lust att göra något kul och busigt under rasten! När du är klar med att göra trick på hjulen och ska tillbaka till skolbänken gömmer du lätt undan hjulen och glider in i klassrummet i dina flotta och färgstarka sneakers. Heelys liknar nämligen ett par vanliga, snygga sneakers som man får i flotta färger med smart dekor.

Med Heelys har du alltid tillgång till ett spännande nöje som ligger gömt i de smarta skorna och som man kan få i häftiga färgkombinationer för både pojkar och flickor. Du och dina vänner kan därför ta steget ut på gatan i ett par smarta och färgglada Heelys – och får ni lust att rulla iväg så behöver ni bara sätta hälarna i marken och glida iväg på de små och läckra hjulen som döljer sig i skosulorna. Men, kom ihåg skydden! Heelys kräver bra balans och du måste öva flera gånger innan du kan rulla iväg tryggt utan skydd. Därför ska du alltid bära huvud-, armbågs- och knäskydd första gången du sätter hjul på hälarna.

Årets julklappsönskemål till pigga killar och tjejer

Heelys är därför årets julklappsönskan till en pigg kille eller tjej som älskar att vara aktiv utomhus! Kolla därför vårt smarta och färgglada urval av snygga sneakers från Heelys och välj ut den modell som ska stå högst på önskelistan till julen. Här på sidan hittar du säkert ett par smarta Heelys som du kommer att gilla och som ger dig timtals av kul underhållning – ensam eller tillsammans med dina vänner!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer