Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Hatchimals

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Första mötet med Hatchimal

Hatchimal behöver ditt skydd. Väl skyddad i sitt ägg gör sig din Hatchimal redo för att möta dig för första gången, men du behöver hjälpa Hatchimal längs vägen. Ditt ägg har behov för att hållas, skyddas och omhändertas, men var uppmärksam! Hatchimal kommer att lysa med sina ögon för att berätta för dig när den är redo att komma till världen. Nu finns det inte mycket tid kvar tills du för första gången får lov att se din Hatchimal.

Med en liten ryckning, lysande ögon samt första kläck, gör sig din Hatchimal redo till att komma till världen. Är du redo för att hjälpa den längs vägen? Hatchimal kräver all hjälp du kan ge för att den ska komma ut och möta dig. Det är nu du ska ta tag i ägget, hålla om det samt lätt rycka den i botten för att hjälpa kläckningen att ske. Men kom ihåg: ha tålamod! Ägget kräver tid innan det blir färdigt att kläckas och du för första gången kan se och hålla din Hatchimal. Hur ser din Hatchimal ut?

Lek och lärorika upplevelser

Hos BR hittar du ett urval av Hatchimals i många färgkombinationer som kommer ta ditt barn med på en unik resa genom de tre faserna. Från allra första början lär sig ditt barn att ta emot en ny familjemedlem som har behov för kärlek, pussar och kramar. Genom fantasi och lek, lär Hatchimal ditt barn att visa kärlek och omsorg. Som ett litet liv kommer Hatchimal ha olika behov, men hur vet du vad Hatchimal har för behov? Det handlar om att vara uppmärksam på dess ögon. Via skiftande ögonfärger berättar Hatchimal vad den har för behov. I sällskap lär ni era barn att läsa Hatchimals behov och utföra det som är nödvändigt för att den ska det bra här och nu

Genom lek, kärlek och omsorg lär sig ditt barn att ta hand om sin Hatchimal, som kommer i gengäld ge barnet roliga- och lärorika upplevelser. Hatchimal kan gå, stå, dansa och leka. I sällskap kommer ni få en massa bra, roliga och lärorika upplevelser. Bara fantasin sätter gränser för de underbara upplevelser ditt barn kan få tillsammans med sin Hatchimal.

Skynda dig att köpa en Hatchimal, som ger ditt barn den fantastiska och lärorika upplevelsen som är knuten till att hjälpa Hatchimal till världen. Kanske kommer det snart en ny medlem till er familj?

Vi använder cookies Acceptera Läs mer