Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Geomag

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Det finns olika GEOMAG-byggset att välja mellan. Skaffa en låda med olika delar som gör att du själv kan välja att skapa vilka former och konstruktioner du vill, eller skaffa ett GEOMAG-konstruktionsset med bygganvisningar för att bygga vissa specifika leksaker i olika färger och varianter.

Oroa dig inte för att få slut på delar att bygga med. Det går alltid att skaffa fler set med den mängd delar som behövs för att avsluta dina fantastiska konstruktioner. Eftersom delarna är universella byggdelar kan de användas tillsammans med andra GEOMAG-set som du redan har.

GEOMAG-lekarna är utmanande och kan bidra till att utveckla barnens motorik och förmåga att vara både kreativa och logiska på samma gång.

GEOMAG – skapa fantastiska konstruktioner

GEOMAG-produkter är konstruktionsleksaker av hög kvalitet som passar barn från 3 år. Men GEOMAG-seten fungerar faktiskt som leksaker för hela familjen, t.ex. med roliga tävlingar som går ut på att bygga de mest kreativa konstruktionerna. Magneterna och delarnas flexibilitet skapar oändliga möjligheter.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer