Fri frakt på alla ordrar över 599 kr

0

Brio

Filtrera
Ålder
Pris
Nollställ filter
Använd filter

BRIO-leksaker uppskattas för sin tidlösa hållbarhet och finns i många hem och på många förskolor. År 1958 skapade BRIO den första tågbanan i trä. Idag har företaget världens största sortiment av delar och tillbehör till trätågbanor. BRIO tillverkar dessutom en lång rad andra pedagogiska leksaker, men låt oss börja med tågbanan.

Konduktören blåser i visselpipan, tåget sätter igång och färden går genom tunnlar och över broar, förbi landskap och fram till små städer. Skepp ohoj, nästa stopp blir i hamnen där en färja väntar. Vissa tåg drivs av batterier, andra behöver du bara din fantasi för att köra.

BRIO-leksaker utvecklar motoriken och motiverar barn till att utforska, upptäcka och lära. Låt barnet ta sina första steg med BRIO-gåvagnen. Titta närmare på de klassiska BRIO-dragleksakerna för småbarn. Är du hungrig? Kolla in leksaksspisen i trä och lär barn hur roligt det är att laga mat. Och glöm inte BRIO-barnvagnarna. 

BRIO-leksaker har ett högt lekvärde

BRIO är synonymt med träleksaker och produkter av hög kvalitet. Efter flera decennier i branschen väcker BRIO-leksakerna minnen av barn som tar sina första steg, hittar motivation att bygga eller leker rollekar med sina vänner.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer