Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

.

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Bizzy Bubs på BR

Bizzy Bubs älskar att leka, och de galna bebisarna är fulla av överraskningar! Hör hur de fnissar som riktiga flickor och låt dem gå på upptäcktsfärd i ditt rum – de spritter av energi och älskar att dansa! Ge dem flaskan och se till att de lägger sig i god tid, det kommer ju en ny och rolig dag i morgon också! De gulliga Bizzy Bubs-dockorna är vänner i vått och torrt, och de längtar efter att få träffa dig.


Bizzy Bubs älskar att leka med dig!

Bizzy Bubs sprudlar av energi, och de väntar otåligt på att få visa dig vad de kan. De är för upptagna för att ligga still, och det är alltid full fart när de har satt i gång med att leka.


När du har skjutit knappen på ryggen till höger är de bedårande Bizzy Bubs-flickorna redo att leka med dig. Om du trycker på säkerhetsnålen på blöjan reagerar de genom att krypa eller gå, och kittlar du dem på magen kan de inte sluta skratta.


Bizzy Bubs älskar att sova middag i babyliften och efter en snabb tupplur är de redo att leka igen! Precis som riktiga bebisar måste Bizzy Bubs också äta, och med sina matchande flaskor behöver flickorna aldrig somna hungriga. Efter en rolig dag med lek och mys är det svårt att hålla ögonen öppna. När Bizzy Bubs ska sova älskar de att stoppas om och få sina nappar i spjälsängen, och efter en god natts sömn är de redo att leka igen!


Vem väljer du?

Även om hon ibland kan vara lite blyg älskar Polly Petals att prata om naturen, och tillsammans med Snowbeam ger hon sig ofta ut på mysiga äventyr i vardagsrummet. Swirlee njuter av att bli buren i sin babylift och får aldrig slut på skämt. Särskilt Poppy har nära till skrattet och när man är alltid är på gott humör blir varje dag en fest! Gracie är en naturlig talang på scenen, och hennes vackra piruetter fängslar alla som ser henne dansa. Sist men inte minst, det råder absolut ingen tvekan om vem som är gruppens prinsessa. Primmy strålar av självförtroende och med sitt fina diadem glittrar hon alltid som en stjärna.


Se BR:s sortiment

På BR hittar du alltid ett stort sortiment med roliga leksaker, och beställer du dina Bizzy Bubs hos oss ser vi till att de levereras snabbt! Få svar på dina frågor kring returer och frakt i vår kundservice.


Vi använder cookies Acceptera Läs mer