Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Beyblade

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

 Vem kan få sin spännande BeyBlade till att snurra längst?

Med de roliga och unika BeyBlade snurrorna gäller det att få sin snurra till att vara den sista som snurrar runt på banan – så vinner du rundan! Men tro inte att det är en sån enkel uppgift. BeyBlade kräver en perfekt teknik för att få bästa spinn, så att du kan konkurrera mot dina kompisar.
 
BeyBlades är roliga och kan skapa timmar av underhållning – i skolan eller hemma i ditt rum – där du och dina kompisar kan omvandla rummet till ett coolt BeyBlade Burst-universum. Här kan ni direkt kliva in i den populära japanska tecknade serien och delta i dessa spännande lek, där ni spelar med de coolaste BeyBlade-spelare.
 

Är du redo att kliva in i en äkta BeyBlade-utmaning?

Drömmer du om att delta i en cool BeyBlade-utmaning, tillsammans med Valt Aoi och hans kamrater, så krävs det bra med träning för att uppnå perfekta spinn. Så ta tag i dessa snygga BeyBlades och återskapa de coola tricks från den BeyBlade Burst tecknade serien. På så sätt kommer du snart vara redo till att utmana dina kamrater.
 
De smarta BeyBlades är unika, med utbytbara delar som kan sättas ihop såsom du önskar. Gå därför på utkik efter dina favorita BeyBlades. Hos BR har vi många snygga, färgrika och spännande snurror, som kommer ge dig och dina kompisar bra underhållning. När det är dags för paus i skolan, så har ni den perfekta underhållningen i fickan och så kan ni få hela pausen till att spenderas på olika kamp med dessa roliga snurror. Med BeyBlade kommer pausen bli ännu roligare, och innan ni ens har märkt det, så är pausen redan slut. Lyckligtvis kan ni fortsätta med detta hemma efter skolan. BeyBlades kan nämligen användas överallt, det är bara din fantasi som sätter gränserna för var du och dina kompisar kan spela med varandra. Är du sugen på det, så kan du även introducera din familj till detta roliga spel, där du kan utnyttja din coola tricks för att få bästa spinn.
 

Hitta din egen favorit

Gå på utkik efter BR:s spännande sortiment av BeyBlades, som säkert rymmer dina favorita färger. BeyBlade bjuder på snygga och färgrika modeller, så att det finns coola set för både tjejer och killar. Dessutom kan du sammansätta snurrorna på det sättet du vill ha de, så att du kan skapa dina unika BeyBlades.
 
Håll utkik på de coola BeyBlades, så att du kan vara bland de första till att delta i dessa roliga spel med de senaste snurrorna, när du och kompisarna ska tävla med varandra om att få den längst snurrande BeyBlade.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer