Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Barbie

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

När BARBIE-dockan lanserades 1959 var Barbie en tonårig fotomodell. Sedan dess har hon i olika versioner ägnat sig åt mer än 125 yrken. Hitta din egen favorit genom att till exempel ta dig en titt på Barbie som brud, prinsessa, hästtränare, popstjärna eller modell. Kolla också in hennes vän sedan många år, Ken, som fortfarande är en populär och väldigt stilig kille.

Barn är bra på att observera situationer i verkliga livet och kopiera dem i sin lek, och här finns allt som behövs för att skapa en egen värld. Det finns mängder av BARBIE-tillbehör som hus, bilar, cyklar, hästar, gym, djuraffär, skönhetssalong, sommarhus och pool. Det är viktigt för barn, eftersom samlandet innebär att de kan fortsätta att utöka sin lilla värld.

Det finns också BARBIE-produkter som målarböcker, dvd-filmer, skolväskor, matlådor och pennfodral.

BARBIE-dockan – världens mest sålda modedocka

I mer än fem decennier har barn låtit sig förtrollas av BARBIE-dockor. Modedockan, som uppfanns av den amerikanska hemmafrun Ruth Handler 1959 och uppkallades efter hennes dotter Barbara, har roat många barn. Som tur är fortsätter BARBIE-världen hela tiden att utvecklas.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer