Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Se alla studsmattor

Hitta din nästa studsmatta hos BR

På BR hittar du ett enormt stort urval av familjevänliga studsmattor för barn och alla åldrar som har barnasinnet i behåll. Våra studsmattor är robusta, väldigt enkla att montera och är kvalitetstestade av våra, kanske lite för entusiastiska testare. Vi har både modeller för barn och för de som har lite mer vana av att hoppa. Alla våra modeller uppfyller europeiska och svenska standarder som ser till att säkerheten alltid är på topp. Ta en titt på en av våra populära modeller här på sidan där du hittar all information om lagerstatus, pris och material.

Få en rolig sommar tillsammans hela familjen

Det blir inte riktigt vår förrän studsmattan har monterats i trädgården, och om det var upp till oss skulle den ställas fram före grillen. Det är en väldigt speciell känsla att hoppa runt till fågelsång och doften av brinnande kol, och man vill verkligen inte kliva ner från studsmattan igen. Alltihop är så mycket roligare när man vet att man är i trygga händer. Därför är det väldigt viktigt för oss att alla våra studsmattor är tillverkade av robusta material av högsta kvalitet med halkfria ytor och fjädring som är balanserad och stark. Vi älskar leksaker och är experter på allt man kan leka med. Vi har därför också stor erfarenhet av studsmattor och har höga krav på dem du hittar på vår webbplats.

För de yngsta är våra barnvänliga nybörjarstudsmattor ett fantastiskt alternativ till sandlådan, och du slipper samtidigt sand i vardagsrummet. Sätt studsmattan på en gummimatta och flytta in leken i barnens rum så slipper du smuts i huset. Det är en bra idé att lära barn koordination och balans innan de börjar hoppa på de fullstora studsmattorna. Alla våra studsmattor i barnstorlek ger utrymme för att misslyckas i en trygg och säker miljö, och innan man vet ordet av är barnen redo för de stora studsmattorna. Faktum är att de är redo redan när de har fyllt 6 år, och det går bra att använda de stora studsmattorna under uppsyn.

Stort utbud av studsmattor från Outra

Våra Outra Standard-studsmattor är idealiska för hela familjen, och både stora och små kan roa sig på dessa tidlösa klassiker. Alla modeller har en solid konstruktion med fokus på säkerhet och hållbarhet i både design och material.

För dem som vill komma ännu närmare molnen finns det få modeller som är bättre för det än Outra Pro-studsmattorna. Den robusta stålramen ger dig fantastisk höjd på dina hopp, och de fasta fjädrarna håller dig i luften hela dagen. Gör spänningen mjukare med andra fjädrar för de minsta eller behåll dem för ultimat hoppglädje.

För en kompromisslös upplevelse är studsmattorna från Outra Excellence-serien det enda rätta valet. Alla komponenter är utformade för att du ska kunna hoppa så högt som möjligt, och lek och träning har aldrig varit roligare. Excellence-serien är en perfekt blandning av nöje och motion för hela familjen.

Den stadiga ställningen håller för alla i familjen, och det slitstarka säkerhetsnätet ser till att alla stannar på mattan och förhindrar att någon får foten i kläm mellan fjädrarna. Många skador uppstår först när man ska ta sig ned från studsmattan, för det verkar ju mycket roligare att hoppa ned än att ta stegen, men med det höga säkerhetsnätet kan du vara säker på att dina barn aldrig tar fel väg ned, oavsett hur högt de hoppar.

Användarvänliga studsmattor

När du har fått hem din studsmatta är nästa steg att montera dem. Vi rekommenderar att du undviker att ställa studsmattan under träd med lågt hängande grenar eftersom det både smutsar ned mattan och ökar risken för skador. Det är inte heller någon bra idé att placera studsmattan på trädgårdsplattorna eftersom den lätt kan glida och inte kan stormsäkras. Sätt den i stället på en jämn gräsmatta med minst två meter fritt utrymme runt studsmattan, och där det är fritt ovanför. Om det blir nödvändigt att flytta studsmattan efteråt är det inte omöjligt, men det kräver en hel del tålamod. Det är en bra idé att vara så många som möjligt för att bära eftersom den är tung och måste lyftas horisontellt. När vintern kommer behöver du inte montera isär ramen men vi rekommenderar att de mjuka delarna, till exempel kantskyddet och nätet, bevaras på en torr plats.

Vill du att din nyinköpta studsmatta håller så länge som möjligt är det en bra idé att hålla också metalldelarna fria från frost och regn. Det är också viktigt att inte hoppa med skor och aldrig fler än två personer samtidigt på studsmattan, eftersom det sliter på både studsmattan och fjädrarna. Det är inte bara av säkerhetsskäl, för fjädrarna kan hålla sig starka och elastiska under många år om du tar hand om dem. Oavsett om du väljer att ta isär studsmattan eller låter den stå ute under vintermånaderna behöver du faktiskt bara bekymra dig för hur du ska överbevisa resten av familjen om att det är din tur att hoppa på studsmattan resten av dagen. Våra studsmattor är konstruerade för utomhusbruk och behöver inte mycket underhåll.

Hoppa dig i form på din studsmatta i trädgården.

Alla associerar studsmattor med lek och nöje, och många glömmer att det också är ett supereffektivt sätt att få motion på. Det finns massor av övningar, tips och tricks som i slutändan kan bespara dig en kortare löprunda. Du kan ge dig på X-hopp som är riktigt bra för att träna de nedre magmusklerna eller börja med några fjäderhopp som tränar din balans. Du kan också välja att bara ge allt och hoppa som du vill – studsmattan är ett fantastiskt sätt att bränna kalorier på även när du bara hoppar för skojs skull. Har du tidigare upplevt smärta i rygg och nacke rekommenderar vi att du talar med en läkare innan du påbörjar någon form av träning på studsmattan. Precis som vanlig träning kan hoppningen vara påfrestande för dina muskler i början, och vi rekommenderar därför att du börjar försiktigt.

Din studsmatta kan användas till mycket, och det finns en mängd tillbehör för att göra hoppningen ännu roligare. Frost och regn är normalt din studsmattas värsta fiender, och även om den trivs i uppehållsväder kan solen vara för tuff för studsmattan eftersom den kan bli obehaglig att hoppa på om den är brännande het. Därför skyddar en presenning mot blad och starka solstrålar och förlänger livslängden ännu mer. Det kan samtidigt användas för att förhindra objudna gäster från att låna studsmattan medan du är borta. Förhindra också att husdjur och små barn kryper in under studsmattan med hjälp av ett nät, och om du inte vill att din granne plötsligt får en helt splitterny studsmatta på taket kan du stormsäkra din studsmatta med förankringsutrustning som håller studsmattan på din sida av häcken under de flesta väderförhållanden. Om du vet att det är hårda vindar på väg, ta ned säkerhetsnätet så att vinden har mindre att greppa tag i.

Vi har också en hel del andra utomhusleksaker som barnen kan använda medan de vuxna tränar på studsmattan. För sommardagar i trädgården har vi ett stort utbud av vattenpistoler, och våra vattenrutschbanor förvandlar din trädgård till ett vattenland på nolltid. Känn höstvinden susa förbi öronen med ett gungset och bli bjuden på kaffe och kaka i lekstugan. Bara fantasin sätter gränser och vi ser till att leken fortsätter ända fram till läggdags.

Har du frågor om din studsmatta?

Med en studsmatta får ingen i familjen långtråkigt och på BR finns vi alltid till hands för att ge råd och svara på eventuella frågor om din studsmatta. Vi finns på chatten alla vardagar 10-18. Här kan du ställa frågor om allt från leverans till returer, och vi hjälper dig gärna att hitta rätt modell för just din familj. Har du inte tid under vardagarna är du välkommen att skicka oss ett e-postmeddelande. Vi svarar normalt inom 1-2 vardagar.

Har du beställt varor med hemleverans kan du följa ditt paket från det ögonblick den lämnar vårt lager tills den når din adress. Vi skickar normalt dina varor 24 timmar efter att vi har tagit emot din beställning, och du väljer själv om du vill att de levereras till din hemadress, ditt postombud eller ditt arbete. Du kan också själv hämta dem i en av våra många butiker där vår vänliga personal alltid är redo att svara på frågor. Om du behöver hjälp med att hitta födelsedagspresenter hjälper vi dig också att hitta rätt produkt till ditt barn.

Fördelar för Club BR-medlemmar

Medlemmar i Club BR kan njuta av ännu fler fördelar, till exempel specialerbjudanden, födelsedagspresenter och sparmärken, och med vår exklusiva HAPPY Guarantee blir du garanterat nöjd med din vara. Detta gäller även varor där förpackningen är bruten då du förstås måste använda varorna för att se om dina förväntningar uppfylls. Registrera ditt Club BR-medlemskort eller BR-medlems-id när du köper en vara i vår butik eller webbshop och ta med ditt kvitto inom 14 dagar efter köpet så returnerar vi varan med en gång. Medlemskap i Club BR är helt gratis, så ju snabbare du blir medlem, desto snabbare kan du ta del av våra många erbjudanden och evenemang.

Vi matchar priset

På BR har vi också infört en prisgaranti, så skulle du hitta en identisk vara hos en annan svensk återförsäljare matchar vi priset både i butik och webbshop. Om du har handlat hos oss, skicka ett mejl till vår kundtjänst där du uppger var du har hittat den identiska produkten och till vilket pris. Då betalar vi tillbaka skillnaden till det kreditkort som du använde vid köpet så snabbt som möjligt. Kom ihåg att bifoga ett foto som dokumentation. Du kan läsa mer om prismatchning här.

I vår säsongskatalog ser vi till att leken aldrig upphör, och du hittar alltid bra erbjudanden och inspiration för både inomhus- och utomhuslek. Hitta den senaste versionen i menyn högst upp.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer