Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Alla pooler

Pooler

Vad kan vara bättre än en sommardag i trädgården med familjen? När vi i Danmark får några vackra och varma sommardagar som smyger sig över 20 grader så vallfärdar vi till stranden och tvekar inte heller att tända grillen. Det är också då de flesta barn älskar att tumla runt i trädgården och leka och plaska i vattnet – och det finns många sätt att göra det på. På BR har vi ett stort urval av utrustning och tillbehör som gör sommardagarna lite roligare för de små. På den här sidan hittar du våra många pooler och badbassänger som du blixtsnabbt kan ta fram ur garaget, fylla med vatten och sedan låta dina barn tillbringa timmar att leka i. Ägna därför en stund åt dyka ner i vårt urval och se våra olika modeller. Vi har pooler till både mindre och större barn, och naturligtvis också några där det finns plats för dig att vara med och leka. Designen är barnvänlig med roliga och söta motiv eller klara färger.


Pooler för mindre barn

När du går ut och köper en pool till de minsta familjemedlemmarna måste du först och främst ta hänsyn till barnens ålder. Poolen bör vara lämplig för barnens storlek, så att det är inte farligt för dem att vara i den, men samtidigt inte blir för tråkigt för att det inte finns tillräckligt med vatten för att leka i. För de allra minsta får poolen naturligtvis inte vara särskilt djup. 30 cm är tillräckligt djupt för barn under eller runt 3-årsåldern, för även om man inte tänker på att så få cm kan utgöra en fara så kan det blixtsnabbt hända något så fort du vänder bort blicken. Med små barn måste man helt enkelt alltid vara på sin vakt och särskilt när det är vatten och en pool med i leken. Köp därför en enkel uppblåsbar badbassäng med en höjd på max. 50 cm. Hos BR hittar du dem i gullig design och med många olika motiv som värmer varje barnhjärta.


Pooler för större barn

Om du har barn i förskole- och skolåldern, så kan du med fördel köpa en lite större pool som de kan tumla runt i. I den här åldern kommer de nämligen att älska att kunna simma och ha huvudet under vattnet – och det kräver naturligtvis lite mer plats. Pooler för lite större barn ger också plats för familjetid eftersom de flesta av våra pooler i den här kategorin är tillräckligt stora för att du som förälder också kan plaska med.


Ta ett svalkande dopp i sommarvärmen med en uppblåsbar pool från CARS eller kanske ni hellre vill ha en fin blå färg som matchar den molnfria himlen? Valet är ert och oavsett vad, så är vi på BR säkra på att ni kan hitta en pool som passar hela familjens behov och som ger er en massa kvalitetstid som familj.


Pooler för hela familjen

Är ni en stor familj och vill att alla samtidigt ska kunna finna sin inre vattenhund, så bör ni inte missa en titt på våra riktigt stora och djupa pooler. Här kan du få en höjd på t.ex. 87 cm som gör att barnen verkligen kan simma och dyka som de vill. I de här poolerna finns det plats för hela familjen och om ni känner för att skämma bort er ordentligt, så kan ni lätt bli frestade av våra pooler med spafunktioner. Här kan ni nämligen bubbelbada och det finns inbyggda munstycken, värmare och filterpump.


Vattenrutschbanor och diverse tillbehör

När du har bestämt dig för vilken pool eller badbassäng som ska få pryda din trädgård och glädja dina barn i sommar kan du överväga att också titta på roliga och spännande tillbehör. På BR har vi nämligen ett jättestort urval av produkter som gör tiden i poolen ännu roligare än den redan är. Du kan därför hitta en mängd dykglasögon, vattenpistoler, baddjur, bollar, vattenballonger och mycket annat. Dessutom kan du köpa en smart vattenrutschbana, om du verkligen känner för att skämma bort dina barn. Den är lätt att installera, och barnen kommer att älska dig för det. Har du köpt en pool i en rejäl storlek, kan du överväga om du ska köpa en stege till den så att de mindre barnen lättare kan komma upp och ner utan att ramla och skada sig. Det är inte många dagar om året som du har möjlighet att glädja dina barn med en pool och rutschbana, så när tillfälle äntligen ges gäller det att ta vara på det. Köp därför pooltillbehör i god tid så att du är redo att ta fram dem snabbt.


Guide för användning av pool och badbassäng

Funderar du på att köpa en pool så finns det flera saker du behöver tänka på, både innan du köper och när du använder den. Först och främst måste du ta reda på om du har plats i trädgården till just den storlek du tittar på. Det bör finnas en del utrymme runt poolen eftersom det ofta skvätter vatten till höger och vänster. Samtidigt är det också en god idé att kontrollera underlaget – det ska helst vara en mjuk yta som t.ex. en gräsmatta och det är viktigt att ytan är jämn. Det är självklart enklast om du har en vattenkran utomhus, även om det går utmärkt utan om du bara har en tillräckligt lång slang. Slutligen måste du ha möjlighet att tömma poolen utan att översvämma vare sig din egen trädgård eller grannens.


När du har satt upp poolen är det också bra att ha ett skydd som du kan täcka den med, så att du slipper skräp, blad eller objudna gäster i poolen. Om du har investerat i en större pool kan kanske du vill ha ett underhållsset så att poolen kan hållas ren under hela sommaren. För detta kan du köpa rensnings- och rengöringsprodukter och ett filtreringssystem.


Någon gång tar sommaren tyvärr slut och då är det viktigt att du kan packa ihop poolen på ett bra sätt och lägga undan den över vintern. På så sätt säkerställer du att den håller så länge som möjligt och att den inte riskerar att få frostskador.


BR har allt

Låt BR vara din favoritåterförsäljare av leksaker till ditt barn. Vi har alla typer av roliga saker, och vi uppfyller många olika behov, från kreativt lärande och interaktivt lärande för utomhuslek till klassiska leksaker som lekset och figurer. Vi har alltså något för både flickor och pojkar i alla åldrar och med olika intressen. Om du snart ska på födelsedagskalas eller om du bara tycker att junior därhemma har förtjänat en liten grej så kan du handla här. Vi erbjuder fri frakt på köp över 599 kr och levererar inom 2–3 vardagar efter att vi mottagit din beställning.


Vi använder cookies Acceptera Läs mer