Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Lekstugor & andra stora utomhusleksaker

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Lekstuga och lekplats – då var leken i gång!

Bjud in till middag på ditt slott. Eller ta en härlig gungtur i trädgården. Med våra fina lekstugor leker barnen i timmar, både inomhus och utomhus. Här i vår webbshop har vi samlat allt som är roligt att leka med i trädgården eller på rummet. Ni kan enkelt förvandla trädgården till er egen lekplats. Ta en gungtur och se hur högt upp i himlen du kan gunga. Eller sätt in ett lektält i rummet och lek Pippi Långstrump som bor i Villa Villekulla!

Är Pippi Långstrump inte ens grej, eller tycker man bara att det bästa i hela världen är att hoppa är studsmatta det coolaste man kan tänka sig. Det finns ingen gräns för hur många timmar barn i alla åldrar kan tillbringa med att hoppa upp och ner, och för de äldre barnen är studsmattan den perfekta platsen att göra gymnastikövningar. Samtidigt kan de yngre barnen titta på och se fram emot att det en dag blir deras tur att imponera på alla barnen i grannskapet.

Om det blir för mycket för de små med allt studsande kan en gungtur alltid få dem på bättre humör. Ja, de är ofta faktiskt mer än så. De flesta barn blir överlyckliga över en tur till himlen, och det kan till och med hända – mot slutet av dagen – att de nästan somnar till de mycket monotona, nästan hypnotiserande rörelserna.

Lek i långa banor

Men innan det är dags att krypa till kojs måste de små få lite mat i magen, och kanske kan storasyster eller storebror hjälpa till med det? I alla välutrustade lekstugor brukar det finnas både pizza och pannkakor, och drömmer man om något helt annat är det sällan långt från dröm till verklighet i en bra lekstuga. Från BR:s sida brukar vi rekommendera den risgrynsgröt som serveras runtomkring i landets lekstugor – salt, sött och krispigt på en gång.

Låt oss avsluta vår rundtur i trädgården vid hoppborgen – den ultimata fristaden för de modiga. Hoppborgen är för de coola kidsen. För dem som inte är rädda för att komma i närkontakt med skvalpande rörelser, ett underlag som rör sig och att gång på gång kämpa sig upp på benen igen. Det är här kvarterets kungar och drottningar i kommer att krönas, och det är här striden om en stund i rampljuset utspelar sig. Inte desto mindre är det ibland möjligt även för de riktigt små att få uppleva hoppborgen; storebror och storasyster kan ju vara upptagna med annat. Men det gäller att skynda sig eftersom slottet snart är fyllt av stora hoppglada barn som aldrig tröttnar på att överträffa varandra.     

På BR gör vi det roligt att vara barn – och vuxen med barnasinnet kvar – i trädgården. Om du har frågor om våra produkter, leverans eller retur hittar du kanske svaret här på sidan, där du också alltid kan kontakta vår kundtjänst.   

Vi använder cookies Acceptera Läs mer