Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Utklädnad och tillbehör

554 produkter Visa per sida 12 | 24 | 48
Filter options

Maskeradkläder och tillbehör

Maskeradkläder och tillbehör kan få dig att se vacker, rolig eller kanske läskig ut. Med stora lösöron får du vänner och familj att skratta och om du har blå läppar frågar de kanske om du inte mår bra. Ta dig en titt på vårt sortiment – du har många roliga stunder framför dig.

Med maskeradkläder och tillbehör kan du ha kul varje dag. Maskeradkläder och tillbehör är ofta en del av rollekar som stimulerar fantasin och låter såväl barn som vuxna vara lite galna för en stund – och det kan vi väl behöva ibland?

Vem skulle du vilja vara? En prinsessa, en gangster, en fjäril, en polis eller en nyckelpiga? Med maskeradkläder och tillbehör kan du bli vem du vill. Vi har ansiktsfärger i till exempel rött, blått, gult och vitt. Och prova för skojs skull våra stora öron också.

Smink- och stylinghuvuden är ett sätt att öva sig och ha roligt på samma gång. Ge BRATZ-tjejen Yasmin en glamorös och cool makeover, gör håruppsättningar på BARBIE PRINCESS-frisörhuvudet eller leta upp DISNEY PRINCESS-frisörsetet bland våra maskeradkläder och tillbehör. 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer