Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Träleksaker

Hos oss hittar du mängder av träleksaker som inspirerar, lär och motiverar barn på olika vis. Ta dig en titt på vårt breda sortiment där du hittar hållbara träleksaker som träpussel, leksaksmat i trä, träspel och trätåg.

På tal om tåg har vi de klassiska BRIO-tågseten med träskenor som kan sättas ihop på olika vis, tåg och tillbehör. Träleksaker tränar upp förmågan att bygga och sätta ihop.

Kolla också in de magnetiska BRIO-klossarna, BRIO-plocklådan och BRIO-gåvagnen för småbarn samt KIDS-WOOD-gunghästen som motiverar barnet att röra på sig och stärker balansen.

Barn älskar musik och instrument och KIDS-WOOD-xylofonen utvecklar såväl barnens rytmkänsla som deras finmotorik. Barn älskar också att leka rollekar, ofta med till exempel leksaksmat i trä som har blivit mycket populärt. Testa HAPPY HOUSE-salladssetet som inspirerar barnet att kombinera grönsaker som gurka, tomater och salladsblad.  

Träleksaker är leksaker av hög kvalitet

De flesta vuxna kommer ihåg hur de lekte med träleksaker innan Barbie träffade Ken och innan spel var något man spelade på en PLAYSTATION- eller NINTENDO Wii-konsol. Träleksaker har varit populära i många decennier. Det finns goda skäl till detta – träleksaker stimulerar barn på ett bra sätt.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer