Fri frakt på ordrar över 599 kr

0

Skolstart

Filtrera
Ålder
Pris
Brand
Nollställ filter
Använd filter

Är du redo för skolstarten?

Efter ett sommarlov med resor eller avkopplande dagar hemma kan skolstarten kännas tuff. Det positiva med skolstarten är att få träffa kompisarna igen, de roliga erfarenheter som väntar och kanske en ny ryggsäck och nya blyertspennor, färgpennor och bokpapper.

Vi tror att de flesta barn gillar skolstarten, även om de kanske inte skulle erkänna det. När skolan har börjat måste du vara väl förberedd varje dag – och då behöver du en ryggsäck. 

Hos oss hittar du ryggsäckar i en rad olika färger och mönster. Vi har även ryggsäckar med ALPINE, LEGO, STAR WARS, FROZEN och MINIONER-väskor. Fundera på hur många dagar barnet bär ryggsäcken till och från skolan. Kan bärremmarna och bältet justeras och är ryggplattan ergonomiskt utformad?

Små hjältar blir hungriga, och skolstarten innebär att de behöver en matlåda till skolutflykter. Varför inte köpa en med LEGO Chima, AVENGERS- eller BARBIE-tema? Eller en drickflaska med DISNEY-, SMURFARNA- eller MANCHESTER UNITED-motiv?

Tänker du på bokstäver och siffror? Kom ihåg att skaffa ett pennfodral och ett skrivset – kanske med FC BARCELONA-, ONE DIRECTION- eller DISNEY CARS 2-motiv. 


För tillfället har vi problem med att beställa nytt lösenord till Club BR. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord eller upplever problem att logga in, oroa dig inte vi har aktiverat vår Black Friday-rabatt för alla! :)

 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer