Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Samlarkort, klistermärken & småsaker

Klistermärken med de finaste bilderna

Om du ska göra ett födelsedagskort till mamma är det en riktigt bra idé att sätta klistermärken på. Ett fint kort blir hon säkert glad för!


Klistermärken är både roliga att klistra på kort och teckningar, men de är också roliga att samla på. Kom bara ihåg att köpa en samlarpärm så att du lätt kan hålla ordning på dina klistermärken. Du kan också sätta klistermärken på pappas arm och se om han upptäcker det! I BR:s webshop hittar du bl.a coola klistermärken från COLOR KIDS, BARBIE och SKYLANDERS. Kolla här på sidan.

 

Ett gammalt talesätt säger, att julen är barnens fest. Julen är i sanning också en tid när barn riktigt ska ha det mysigt. Det är nämligen en tid med glädje, godis och inte minst klappar. Medan föräldrar har massor av bestyr i jultiden, kan det vara svårt för de yngsta att vänta på att det äntligen blir julafton. Kalenderklappar och paketkalender kan hjälpa med att den långa väntetiden till den 24:e december blir en smula kortare för de spända och ibland otåliga barnen.

Inspiration till paketkalender och kalenderklappar hos BR

Klappar till paketkalender och kalenderklappar behöver varken vara stora eller dyra. Det viktigaste är nämligen förväntansglädjen och ljuset i ögonen på barnen, när de packar upp dem. Det handlar om glädjen vid att ge och göra andra glada. Hos BR har vi massor av idéer till vad dina kalenderklappar och din paketkalender kan innehålla. Du kan bl.a. låta dig inspireras av vårt stora urval av LEGO till pojkar. Om prinsessor och kjolar däremot är mera spännande, kan du gå på jakt i vårt stora urval av FROST-leksaker. Julen är en hygglig tid, när det är mörkt och kallt ute, medan det är ljust och varmt inne. Detta ger massor av tid till mys, lek och samvaro i familjen. Fina paketkalendrar och kalenderklappar garanterar att ni som familj har något att samlas om och leka med i jultiden. Julen kan vara bråd, men den handlar just om att finna tid till att njuta av de hyggliga juldagarna tillsammans.

När nissen börjar komma med klappar, kan barn märka det helt ner i deras förväntningsfulla magar, att nu är det äntligen jul igen. Hitta dina klappar till paketkalender eller kalenderklappar redan idag hos BR. För kom ihåg, i jultiden får barn gärna skämmas bort lite extra, det är ju trots allt deras fest!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer