Fri frakt på ordrar över 599 kr

0

Racerbanor & bilbanor

Filtrera
Ålder
Pris
Brand
Nollställ filter
Använd filter

MERCEDES-bilar tävlar mot AUDI-bilar. 2 varv återstår. Snart har vi en vinnare. Bilbanor är roliga, och det är upp till dig vilken sorts tävling du vill ha. Om Sebastian Vettel är din idol kommer han naturligtvis att vara din förare. De olika delarna och tillbehören kan kombineras på ett oändligt antal sätt, vilket betyder att bilbanor handlar om så mycket mer än att bara köra bilar. Alla får använda sin fantasi, och alla kämpar förstås för att vinna. Det är roligt och finmotoriskt utvecklande att bygga bilbanor och leka med radiostyrda bilar.

Vårt FLEXI TRAX-sortiment är känt och har söta och roliga DISNEY CARS-figurer som Blixten McQueen och Bärgarn. Eftersom de känner igen karaktärerna från filmen hittar barnen lätt sina favoriter. Om du väljer FLEXI-TRAX-banan med TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES-tema står du inför en kamp av ett annat slag – kanske handlar det inte om att vara snabbast utan snarare om att besegra fienden?

Bygg coola racerbanor och bilbanor

Gasa! Snabbare! Sväng! Swiiiiiiish! En racerbana kan förgylla en hel eftermiddag med glädje och spänning. Varför inte tävla mot ditt barn och se vem som kommer först i mål? I BR:s sortiment hittar ni allt ni behöver för att göra en eftermiddag med bilbanan till dagens med spännande timmar. Kika igenom vårt utbud av fräsiga bilar och häftiga bilbanor, det finns något för såväl stora som små. Det kommer garanterat att bli en favorit hos de fartglada barnen!


För tillfället har vi problem med att beställa nytt lösenord till Club BR. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord eller upplever problem att logga in, oroa dig inte vi har aktiverat vår Black Friday-rabatt för alla! :)

 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer