Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Nallar & andra gosedjur

En nalle eller ett gosedjur kan vara barnets bästa vän eller nästan som en familjemedlem. Barn sover med sina nallar och tar dem med sig överallt – hemma, i trädgården, på besök och på resor. I rollekar kan de vara allt från en lillasyster till ett älskat husdjur.

Glöm inte att som din bästa vän kan nallen eller gosedjuret bevara en hemlighet. Att mamma är dum, att pappa är pinsam eller att du tycker om en kompis – saker du inte kan berätta för någon annan.

Vilken är sötast och gosigast? Det är svårt att säga. Din favorit är kanske en klassisk nalle med rosett eller en MY FRIEND-katt, valp eller giraff. Eller vad sägs om att sova med en tiger som är mer söt än skrämmande? 

Det är förresten vanligt att ge en nalle som en kärlekspresent till en pojk- eller flickvän!

Gosedjur älskar riktigt bra kramar

Har du varit på zoo och sett alla de fina djurarter som finns? De kommer från hela världen - men visste du att du kan ta med några hem till ditt rum?


Gosedjur är jättemjuka och perfekta att krama om. Men de är även roliga att leka med! Den farliga tigern kan bli bästa kompis med din bruna nalle. Man kan leka i flera timmar med alla de olika gosedjuren. Börja leken genom att klicka hem ett sött gosedjur här från BR:s webshop.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer