Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Leksaksbilar, tåg & flygplan

Vem kör helikoptern, tåget, lastbilarna eller leksaksbilarna och vem ansvarar för leksaksgaraget? Man tar på sig olika roller när man leker med leksaksbilar, tåg och flygplan. Samtidigt är trafikskyltar och trafikljus en bra utgångspunkt för att prata om trafikregler och annat som barnen måste vara medvetna om i gatumiljön.

Det finns leksaksbilar som är små metallmodeller av riktiga bilar, med många detaljer. Du kan börja med ett par leksaksbilar och sedan steg för steg bygga upp en samling med dina favoriter. Att skapa en egen värld är ett bra sätt att använda din fantasi. Varför inte låtsas att du kör passagerare ombord på tåget eller att du rattar en snabb Ferrari? Föreställ dig hur det känns att vinna en tävling med DISNEY CARS-bilarna. Eller vill du kanske hellre bli pilot? Ta dig en titt på sortimentet inspirerat av DISNEY-filmen Flygplan. 

Leksaksbilar, tåg och flygplan

Leksaksbilar, tåg och flygplan är roliga. Steg för steg bygger barnet upp en egen liten värld. Det blir början på många samtal, och barnets leende visar att det gärna fortsätter leken imorgon. Rollekar med leksaksbilar, tåg och flygplan kan engagera hela familjen.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer