Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Elektriska bilar för barn

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Elbilar - kör ett lopp i trädgården

Tut, tut! Här kommer jag körande i min egen lilla elbil. Titta på mig, mamma och pappa!

Med en cool elbil kan ditt barn köra iväg helt på egen hand. Den ger många timmars nöje för barnen - vare sig de kör ensamma eller tillsammans med vänner eller syskon. Se ditt barn susa runt i trädgården eller på terrassen. De många skratten är ett bevis på att du köpt rätt present! Se vårt urval av elbilar här nedan.

Elbilar

Wroom-wroom – nu bär det i väg! Inte bara vuxna ska få uppleva fart, spänning och äventyr! Coola fordon som det går snabbt att ta sig fram med är minst lika fascinerande för de minsta. Detsamma gäller äventyrslusten och glädjen över att komma ut på spännande utflykter och upplevelser. Den har barnen redan i tidig ålder – och med en elbil från Ride On behöver de inte vänta tills de blir gamla nog att köra själva. Coola och snygga bilar hittar du ett stort sortiment av här på BR, och de erbjuder barnen massor av kul, vind i håret och full fart framåt.

Coola och smarta fordon

Mycket har hänt med fordon för barn under årens lopp, och borta är bland annat lådbilen. Nu är bilarna så realistiska att dina barn kan få en BMV, Mercedes eller Land Rover som är nästan identisk med den bil mamma eller pappa själva drömmer om eller kanske kör – och kanske till och med en som är både lite coolare och nyare. I sortimentet finns också andra typer av fordon, till exempel stadsjeepar, motorcyklar och traktorer. Det finns också flera olika storlekar av fordonen att välja bland. Välj till exempel ett tvåsitsigt fordon om det – vilket är mycket troligt – finns fler barn som vill åka en sväng. Med en stor modell med plats för två kan barnen tillsammans åka på upptäcktsfärd i trädgården och du undviker samtidigt diskussioner om vem som ska få åka först.

Full fart framåt

Bilen drivs med ett kraftfullt uppladdningsbart batteri. När batteriet är fulladdat kan barnen köra bilen i en timme, och batteriet är samtidigt kraftfullt nog för att bilen ska kunna köra själv i ojämn terräng. Det är särskilt bra om du är på en plats med gräs, jord eller grus där barnen får köra, till exempel i din trädgård. Bilarna är dessutom försedda med en fjärrkontroll. Med denna kan du fjärrstyra fordonet, vilket är en fördel om barnen ännu inte är tillräckligt gamla för att styra bilen själv. Trots att batteriet är kraftfullt behöver du inte oroa dig för att barnen åker för långt bort – maxhastigheten är begränsad till hanterbara 10 km/h. Detta gäller för de snabbaste modellerna.

Elbil – spännande upplevelser och timmar av underhållning

Uppfyll barnens - och dina egna - drömmar med en elbil, så kan barnen åka iväg på upptäcktsresa och få massor av spännande upplevelser i det fria på egen hand. Elbilen ger med andra ord barnen timmar av underhållning och massor av frihet och den utvecklar dessutom deras självständighet. Kom också ihåg att här på BR:s webbplats finns massor av leksaker som bjuder in till lek, nöjen och spänning. Se bland annat vårt breda utbud av sparkcyklar, skateboards och rullskridskor. Går det inte snabbt nog? Då får du skaffa en cool, snabb racerbil med tillhörande racerbana. Här garanterar vi action och full fart framåt!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer