Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

De bästa julklapparna till barnen

Julen närmar sig och det är för många den bästa tiden på året. Särskilt barnen brukar längta väldigt mycket till julen, och inte undra på det. December är ju den månad då man skämmer bort barnen lite extra i form av kalendergåvor, adventsgåvor, julbak, julkalendrar och så förstås den stora finalen med julklappar och umgänge på själva julafton.

Julafton firas på många olika sätt runt om i världen. Det är en kristen tradition, vilket förstås begränsar högtiden till vissa länder och kulturer. Rent historiskt firar vi Jesu födelse, vilket man inte vet det ursprungliga datumet för, men någon har därefter bestämt att julen ska firas den 25 december. Tilldragelsen har gett miljontals människor anledning att fira, äta gott och överösa sina nära och kära med gåvor och umgänge i kärlekens tecken. Innan själva julafton äger rum förbereder vi oss med advent, de fyra söndagarna före julafton då vi tänder ljus och ger barnen gåvor. I många länder firar man julafton 24 december medan man på andra platser väntar med att öppna klapparna till på morgonen den 25 december.

Under 2000-talet har de flesta länder och städer gjort ganska stor sak av pyntandet under julmånaden. Särskilt ljus och granar placeras flitigt över gator och torg och lyser upp de mörka vintermånaderna, vilket skapar en mycket speciell stämning. Om du och din familj tillhör dem som firar julen på traditionellt sätt har ni med all säkerhet mycket att stå i inför den stora dagen. Får ni hela släkten på besök måste ni köpa och laga massor av mat, och så ska julklappsshoppingen klaras av förstås.

Överraska barnen med de perfekta julklapparna

När det kommer till barnens julklappar brukar det inte sparas på krutet, för julen är ju barnens högtid. Därför är det klokt att vara ute i god tid när du ska ut på julklappsjakt. Dina barn har förmodligen väldigt långa önskelistor, men det behöver ändå inte vara svårt att hitta de julklappar du vill skämma bort dem med. Vi vet ju alla hur hektiskt det kan vara att hinna med julklappsshoppingen i december, och därför kan det vara bra att förbereda sig i god tid så att du istället kan tillbringa julmånaden med familjen. Om du håller ögonen öppna kan du rentav ha turen att hitta fantastiska julklappserbjudanden på BR. Här sätter vi en ära i att hitta de allra bästa julklappsidéerna för dina barn så att du kan glädja de små där hemma med fina paket från BR under den glittrande julgranen. Vi har julklappar för flickor och pojkar i olika åldrar och i olika prisklasser så att du kan hitta den perfekta julklappen som passar både plånbok och förväntningar.

Uppfyll alla julklappsönskningar

På BR firar vi jul genom att hjälpa alla föräldrar att få barnens ögon att tindra. Därför kan du här på hemsidan hitta ett stort urval populära leksaksmärken som i årtionden har skapat julglädje i tusentals hem i hela världen. Har ditt barn ett kreativt sinne kan du med fördel bläddra igenom vårt utbud av kreativa leksaker som gör att ditt barn kan roa sig i timmar och samtidigt utveckla sina motoriska färdigheter. Kanske har ditt barn en konstnär inom sig, och då är det ju som upplagt för att överraska med material för att rita och måla som garanterat kommer att bidra till att utveckla ditt barns fantasi.

Oavsett vad ditt barn har för julklappsönskningar kan vi uppfylla dem på BR. Vi har nämligen allt mellan himmel och jord, från byggklossar, musikinstrument och brädspel till skotrar och spelkonsoler. Urvalet är brett, och det gör att du kan hitta julklappar åt både söta flickor och coola pojkar ända från 0 år. För de väldigt små (0-2 år) är det en bra idé med mjuka klappar som för det första inte har hårda och vassa kanter som de kan skada sig på, men som inte heller innehåller smådelar som de kan sätta i halsen. För de lite äldre (2-5 år), är det alltid en bra idé med klappar som kan bidra till att utveckla deras motoriska färdigheter och stärka deras tal. När barnen blir lite äldre (5+), börjar de bli medvetna om vad de tycker om att leka med, och då är det inte längre lika mycket upp till föräldrarna att bestämma vilka leksaker de ska ha.

Hitta julklappar från populära märken

Här på hemsidan hittar du julklappar åt ditt barn oavsett åldersgrupp barnet tillhör. En av de stora succéerna är LEGO som du säkert redan känner till. Det är nästan ett måste för barn att växa upp med dessa populära byggklossar, och inte nog med att de är roliga att leka med, de stärker också barnets fantasi och allmänna utveckling. Men LEGO erbjuder också en massa andra leksaker. Det finns nämligen ett enormt utbud av olika serier som LEGO City, LEGO Duplo och många andra. LEGO inbjuder till en helt unik värld, och det är väldigt få barn som inte blir helt förtrollade när de har fått bekanta sig med olika typer av leksaker från det globala varumärket. Oavsett om ditt barn gillar superhjältar, coola maskiner eller lite lugnare lekar med LEGO Friends hittar du det här.

När julruschen sätter i gång på allvar är det hektiskt i både butiker och webbutiker, och det betyder att du måste vara snabb för att lyckas få tag på de bra julklappserbjudandena. Gör därför några förberedelser i god tid. Se till att ha barnens önskelistor redo. Kontrollera hur budgeten ser ut och planera därefter när de olika sakerna ska köpas. Då undviker du för mycket stress och det är större chans att du hittar precis de saker du hade tänkt ge ditt barn.

En annan sak som är en säker vinnare bland flickorna är Barbie. Sedan 1959 har Barbie tilltalat barn runt om i världen och har mer eller mindre varit som en modeikon för tonåringar. Hon har under årens lopp producerats i många olika utgåvor och stilar och kommer ofta med tillbehör som passar temat. Presentera ditt barn för de fina Barbiedockorna eller köp en ny docka till samlingen och ge din flicka en ny boost i sin prinsessidentitet. Är ditt barn ett riktigt Barbie-fan kan du också hitta ett stort utbud andra saker med Barbie-tema – till exempel skolväskor, pennskrin och matlådor. Ditt barn kommer att älska att visa upp sina nya saker för sina vänner i förskolan och skolan.

Sparka igång julen med BR

Snart är det jul och det är ett ganska dyrt nöje för de flesta familjer. Därför kan du på BR hitta julklappar i alla prisklasser. Bra julklappar behöver inte vara dyra, så här på hemsidan hittar du massor av julklappsidéer som passar alla olika plånböcker. De flesta barn har stora förväntningar på julafton, och för största delen av dem slås det på stort med adventsgåvor, kalendergåvor, julkalendrar med mera. Det är därför inte heller konstigt att barnens ögon tindrar när det äntligen är julafton och julgranen står där i all sin prakt medan den ena julklappen efter den andra väntar på att öppnas.

Gör dig redo för barnens jul på BR. Håll utkik efter de många fina erbjudanden som kontinuerligt dyker upp här på hemsidan. BR önskar alla barn och deras föräldrar en riktigt god jul och vi ser fram emot att hjälpa er igenom de olika julklappsinköpen.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer