Fri frakt på ordrar över 599 kr

0

Fidget toys

Filtrera
Ålder
Pris
Brand
Nollställ filter
Använd filter

På tärningens olika sidor hittar man bland annat tre knappar med ljud, två ljudlösa, en liten joystick, en knapp som kan tryckas fram och tillbaka, en liten grop, tre rullknappar och en metallkula, samt en roterande skiva. Alla dessa sex sidor har utvecklats för att hjälpa till med att koppla av. De kan dessutom motverka ångest. Utöver tärningen finns det även Fidget Spinner, som på samma sätt hjälper ögonen att koncentrera sig samt behålla fokus under vardagen. Du kan med fördel även ta en titt på Thumb Chucks, som är ett snörre med en kula på varje sida, som du kan svinga mellan fingrarna.

Det speciella med Fidget Toys är att de alla tar väldigt lite plats och därför kan bäras med i fickan. På så sätt kan du ta med dem överallt, vilket gör det enkelt för dig att varje gång hålla impulserna under kontroll – och nu kan du även göra detta utan att för den delen störa din omgivning.


För tillfället har vi problem med att beställa nytt lösenord till Club BR. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord eller upplever problem att logga in, oroa dig inte vi har aktiverat vår Black Friday-rabatt för alla! :)

 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer