Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Dockor, dockskåp & tillbehör

348 produkter Visa per sida 12 | 24 | 48
Filter options

Dockor representerar en lek som härmar situationer från det verkliga livet. Som vuxen kan du höra barnen säga samma saker till sina dockor som du säger till dem – det är en naturlig del av rolleken.

Med NEW BORN BABY-dockorna blir det enkelt för barnet att öva på hur det är att vara förälder. Barnet härmar frukoststunden, tuppluren och klädbytena med en docka som har rörliga armar och ben och huvud som kan vridas och som dessutom kan dricka och kissa. Med olika tillbehör blir leken ännu mer realistisk.

När barn blir större förändras deras sätt att leka. Modedockor spelar en viktig roll för barn när de härmar karaktärer som är äldre än de själva, och de letar efter förebilder överallt. En dag kanske du hör barnet säga: När jag blir stor vill jag bli ... en stjärna som Barbie, Ken eller Steffi – eller kanske en DISNEY-prinsessa som Snövit och Askungen.  

Dockor inbjuder till rollekar

Dockor spelar en viktig roll under de flesta barns uppväxt. För många år sedan hade du kanske en enda docka som var din favorit. Idag finns det ett stort utbud av dockor. Tillsammans med en massa olika tillbehör inbjuder de till rollekar som kan pågå i flera dagar.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer