Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Dekorationer & saker till barnrummet

Leksaker är viktiga i ett litet barns rum, men barn gillar också inredning med figurer som de älskar, som SMURFARNA-gänget eller karaktärerna från DISNEY-filmen Bilar. Det kan handla om affischer, väggklistermärken, kuddar eller en lampa. Dekorationer och artiklar till barnrummet kommer antagligen att bytas ut när barnet blir större. För äldre barn handlar det mer om rätt färger och stil.

Affischer är fortfarande viktiga, men DISNEY-karaktärerna får lämna plats åt till exempel killarna i One Direction. Även sängkläderna uppdateras, och bli inte förvånad om du hittar glittrande lampor och discobelysning i barnrummet. Det kanske inte är något du skulle ha valt själv, men det är en del av processen att utveckla en egen identitet.

Dekoration till kreativa projekt – eller Halloween

Uuuuuuh, halloween är skrämmande! Skräm grannarna och dina gäster genom att dekorera till Halloween. Häng ett skelett vid dörren eller sätt en pumpa i fönstret, det gör det lite roligare.I BR:s webshop finns olika slags dekoration. Det finns läskiga dekorationer till Halloween men även fina dekorationer till rummet, asken, kudden eller något helt annat. Släpp fantasin lös och var kreativ. Du hittar vårt utbud nedanför – bl.a. produkter från COLOR KIDS.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer