Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Byggklossar & byggleksaker

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Älskar ditt barn att bygga? Kanske en framtida arkitekt? Hos BR har vi ett stort sortiment av byggklossar och byggleksaker från välkända märke som LEGO och Playmobil. Låt barnen bygga upp sina egna världar och utveckla sina idéer. Valmöjligheterna är många och BR har något att erbjuda för alla åldrar. Det finns allt från träklossar till de mindre barnen till mer avancerade byggset för de äldre. Tilsammans kan barnen ge liv åt sin fantasi och njuta av sina skapelser.

Byggklossar & byggleksaker – släpp loss fantasin!

Byggklossar och byggleksaker försäkrar om många timmars lek. Det är en populär bestånddel i de flesta barnrum, och detta av en bra grund. Byggklossar är nämligen kvalitetsleksaker som är med till att uppfordra till fantasi, samarbete och lek. De kan också vara med till att skapa glädje för hela syskonskaran, för ett spännande byggset gör både bygglada pojkar och flickor vilda av glädje. Vi hos BR älskar också att bygga och vi har därför byggt en webshop som har fina och coola byggklossar och byggset för alla byggnadssugna barn och barnsliga själar. Om du letar efter LEGO, Playmobil eller något helt annat, så hittar du det säkert i vårt breda sortiment.

Lek och utveckling

När ditt barn kastar sig ut i en rolig lek öppnar det sig en helt ny värld med historier och karaktärer. Detta gäller speciellt när barnen leker med byggklossar och byggset, när de kan bygga upp sin egen värld. Att leka med klossar är inte bara roligt, det hjälper också ditt barn med:

  • Ökad koncentrationsförmåga: Det kräver stor koncentration att sätta ihop de rätta klossarna på rätt sätt och efter det, att göra det till ett spännande äventyr med pirater och prinsessor.
  • Fantasin släpps lös både när man leker ensam eller tillsammans med vännerna eller syskonen. De kreativa tankarna jobbar på högvarv.
  • Att arbeta med de små byggdelarna förbättrar och övar upp barnets finmotorik.
  • Leker barnet tillsammans med andra är det en bra övning på att sammarbeta, vilket hjälper ditt barn i framtiden.
  • Byggset är roliga för barn i alla åldrar, det underlättar därför för barn i olika åldrar att leka tillsammans.

Stort udvalgt af byggset – bl.a från LEGO och Playmobil

Med våra byggklossar kan ditt barn bygga det lutande tornet i Pisa eller det höga tornet som häxan håller prinsessan fången i. Även våra byggset ger många timmar med rolig lek. Bygg ett häftigt piratskepp och låt de dumma landkrabborna gå på plankan. Lek med LEGO Friends och bygg ett fint hus till dina små figurer.

Vi har ett stort utbud av byggset och bygklossar från bl.a:

  • LEGO – serier som LEGO Friends, LEGO City, LEGO Pirates, LEGO Star Wars, LEGO Duplo, m.fl.
  • Playmobil
  • GEOMAG
  • PLUS PLUS

Är ditt barn redo att bygga en ny och häftig kreation? Spana då in vårt utbud här på sidan, oavsett i vilken ålder ditt barn är, så hittar du något här. Prova de populära serierna från LEGO, som Star Wars och Minecraft. Köp idag och få 365 dagars returrätt.

Bara bygg loss!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer