Fri frakt på ordrar över 599 kr

0

Barnkalas, party & fest

Filtrera
Ålder
Pris
Brand
Nollställ filter
Använd filter

Efter att ha räknat ner från alldeles för många dagar till två dagar till en dag inser barnet plötsligt att dagen har kommit – idag är det min födelsedag! Barnkalas är speciella. För den som fyller år är kanske presenterna viktigast, men de flesta barn gillar också själva kalaset. Även gästerna har stora förväntningar. Kolla in våra inbjudningskort. Vi har till exempel kort med välkända DISNEY-figurer, MY LITTLE PONY-motiv och flygplan. 

Om du letar efter inspiration till barnkalaset hittar du roliga ballonger, bland annat med DISNEY-motiv. Våra servetter med till exempel HELLO KITTY-, DISNEY PRINCESS- och DISNEY-motiv är roliga att duka med på barnkalaset. Kombinera dem med kul tallrikar och plastmuggar. 

Ett sista måste för barnkalaset är ljus till tårtan. Sedan är du redo att sjunga ”Ja, må du leva”, servera tårtan och njuta av alla leenden.

Barnkalas betyder att det är dags för fest

Barnkalas är roliga och skapar många förväntningar. Barnkalaset börjar kanske redan när du skickar ut inbjudningskorten till vänner och familj. Nästa steg kan vara att planera dekorationerna, och till slut är det dags att duka med roliga och färgglada tallrikar, glas och bestick.


För tillfället har vi problem med att beställa nytt lösenord till Club BR. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord eller upplever problem att logga in, oroa dig inte vi har aktiverat vår Black Friday-rabatt för alla! :)

 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer