Fri frakt på ordrar över 599 kr

0

 

Historien om BR leksaker

Historien om BR börjar redan 1950 då makarna Edith och Børge Rasmussen köpte en kiosk i Roskilde.

 

Läs mer

 

Jobb och utbildning

BR-Leksaker letar alltid efter engagerade, skickliga och initiativtagande medarbetare som inte har hunnit bli så vuxna att de inte har barnasinnet kvar.

 

Gå till Jobb och utbildning

 

Lek för livet med BR och röda korset

Lek hjälper barn att förstå sig själva, varandra och världen runt omkring dem. Lek är viktigt för BR och är också en viktig del av Röda Korsets arbete. När Röda Korset arbetar med utsatta familjer använder de till exempel lekar och andra aktiviteter för att stärka barnens förmåga att hantera svåra situationer. Dessa aktiviteter och många andra kan du stödja tillsammans med BR och Röda Korset.

 

LEK FÖR LIVET MED BR OCH RÖDA KORSET

 

BR och hållbarhet

Alla produkter som hamnar på hyllorna i våra butiker och på webbutikens lager har genomgått stränga kontroller, och hållbarhetsarbetet genomsyrar varje steg på produktens resa från ritbord via produktion och transport till butiken och vidare till barnrummet.

Gå till BR och hållbarhet


För tillfället har vi problem med att beställa nytt lösenord till Club BR. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord eller upplever problem att logga in, oroa dig inte vi har aktiverat vår Black Friday-rabatt för alla! :)

 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer