Fri frakt på ordrar över 599 kr

0

Köp här

Froggy Party

December innebär mys och en massa stillasittande aktiviteter. Hos BR vill vi att barn ska röra på sig och vara aktiva, och därför kräver Månadens spel mängder av energi och rörelse!

Så här går spelet till: Det här är Froggy. Är du beredd att röra dig och göra som Froggy säger? Tryck på Froggys huvud så ropar den: "Spring runt näckrosbladen!", "Ni kör racerbil!" eller "Ni är flygplan!" – BÖRJA! När du hör gonggongen ska du snabbt hoppa upp på ett näckrosblad för att få poäng! Använd stämpeln för att hålla koll på poängen.

Månadens spel

Älskar du att spela? Då kommer du förmodligen att gilla månadens spel som är upplagt för många timmars härlig underhållning för hela familjen. Månadens spel är skoj, spänning och lek samlat i ett enda spel. Spelet är lätt att spela och därför kan både lillasyster, pappa och mormor vara med. Månadens spel är dagens höjdpunkt för hela familjen. Det finns inte något bättre än att samla hela familjen för att spela. Spelet är lika med avkoppling och mys, och även om spelet kan vara både intensivt och spännande när det ska avgöras vem som ska vinna, är det ändå alltid ett bra sätt att umgås på.

 

Månadens spel är ett galet spel för din galna familj. Gåtor ska lösas, utmaningar ska övervinnas, och ibland är det också nödvändigt att vara snabb på avtryckaren om du vill slå dina motståndare. Ha en hemlighetsfull strategi så att din familj inte kan räkna ut ditt nästa drag. Men se upp! Alla kommer att göra sitt bästa för att vinna månadens spel, och kanske din storasyster eller pappa har ett äss i rockärmen som slår ut dig ur spelet i nästa drag.

 

Tiden flyger i väg när du väl kommer igång med månadens spel. Men det finns alltid tid för en extra runda, och speltiden för månadens spel kan varken mamma eller pappa säga nej till. Vem vinner nästa spännande omgång? Månadens spel har sitt eget universum, och det är lätt att leva sig in i de finurliga historierna och ibland komiska karaktärer som det medryckande spelet har. Kanske din mamma förvandlas till en mäktig drottning eller din bror till en ond skurk. Månadens spel underhåller alla barn och de som är unga i sinnet. Det är bara fantasin som sätter gränserna för spelet.

 

Samla familjen och plocka fram månadens spel. Är du redo för ett gott skratt? Se upp! - skrattkramperna kan slå när du minst anar det!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer