Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Köp här

Min stora boklåda

Månadens bok i April är perfekt när de minsta barnen ska lära sig namnen på alla djur. Färgstarka och inspirerande bilder hjälper barnen att känna igen och minnas inte mindre än 60 olika djur. Innehåller 6 robusta och slitstarka böcker och en förvaringslåda.

 

BR rekommenderar månadens bok

På BR anser vi att böcker gör barn glada, och vi vet även hur viktiga böcker är för barns utveckling. Att läsa högt för yngre barn kan bidra till utvecklingen av deras fantasi och deras kärlek för läsning. Det är något som vi vill främja här på BR, så därför väljer vi ut en ny bok varje månad som kan inspirera till pratglada, mysiga och roliga stunder.

 

 

Tidigare – månadens böcker

Månadens bok i mars: Læseglæde för de minsta

Månadens bok i mars är för de allra minsta. Barnen ska gissa vem som gömmer sig under fliken, för under varje flik gömmer sig ett djur – vilket? Med den här boken kan vuxna och barn ha roligt tillsammans.

Köp boken här

Månadens bok i februari: Alfons leker och bästa bus

Alfons har tråkigt, han kommer inte på nåt alls att göra hemma. - Men det finns ju massor att hitta på, säger pappa … I boken finner Alfons massor av galna och kreativa saker att göra och han berättar hur man gör dem, så att barnen kan göra detsamma som Alfons.

Köp boken här

Månadens bok i december CARS 3 bok med ratt

Det är massor av fart i månadens bok... CARS 3 är en sagobok med ljud. Den spännande sagan om Blixten McQueen, Cruz Ramirez och de andra racerbilarna blir levande med den här coola boken. CARS 3-boken har en rolig ratt och ljud som gör att barnen kan ha ljudinslag till sagan om Blixten McQueen och en ny generation racerbilar. På det viset kan läsarna återuppleva Cars 3-berättelsen på ett roligt och spännande sätt.

Köp boken här

Månadens bok i november: Min Stora Sagoskatt

Dagarna blir kortare och det är dags att mysa och drömma sig bort till sagornas förtrollade värld. Det är därför vi på BR har valt "Min stora sagoskatt" som Månadens bok i november! I den här boken hittar du några av de äldsta och mest älskade sagorna. De vackert illustrerade, tidlösa sagorna om Askungen, Aladdin, Trollkarlen från Oz och många fler får liv när du läser boken.

Köp boken här

Månadens bok i oktober: Min uppslagsbok med väldigt viktiga saker

Här finns världens chans att lära sig mycket om mycket! Den här uppslagsboken innehåller allt från konst till vetenskap! Alla fakta i den här boken är av den grundläggande typen som det är viktigt att ha koll på. Sådant alla barn bör lära sig! Vet du till exempel vilka de sju världsdelarna är? Kan du namnge dem? Vad skiljer däggdjur, fiskar och fåglar åt? Vilka var bröderna Wright? Och vem var Isaac Newton? När var första gången en människa besökte månen? Vilka är dina fem sinnen? Vad är ett dygn? Hur mäter man vikt, längd, volym, värme och hastighet? Helt enkelt, en bok med stora kunskaper för små barn!

Köp boken här

Månadens bok i augusti: Lego Ninjago Spinjitzu

Massor av barn älskar de supercoola LEGO Ninjago-figurerna! Den stora LEGO Ninjago – Book of Spinjitzu har valts ut till Månadens bok i september. Boken är full av berättelser om figurerna, häftiga ninjagoövningar och fakta om LEGO Ninjago Spinjitzu-världen! Dessutom erbjuder den många timmars koncentration och aktiv lek för barnen.

Köp boken här

Månadens bok i juli: BARNENS ATLAS

Ge dig ut på en äventyrlig resa världen runt med juli månadsbok: Barnens Atlas.

Läs den tillsammans med ditt barn och ha ett lärorikt samtal om kontinenter, länder och alla olika landmärken och kännetecken.

Boken är perfekt som förberedelse inför sommarresan och för att ta reda på mer om de olika länderna och städerna. Eller kanske bara som underlag för ett trevligt samtal om drömmar och önskemål inför framtida resor.

Gå igenom de 128 färgglada sidorna fulla med fina bilder och korta informativa texter och få massor av praktisk kunskap.

Vi gav boken till Emina, 6 år, som lärde sig mängder av nya saker när hon läste boken. Se på filmen och upplev hennes spänning när hon vänder varje blad.

Köp boken här

Månadens bok i juni: LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK

Den här månaden har vi valt en fantastisk bok för sommarsemestern. Det är den perfekta läsningen på stranden, i bilen eller på kollo – en härlig blandning av roliga aktiviteter, pysselskoj och en helt ny berättelse om de berömda detektiverna Lasse och Maja i Valleby.

I LASSEMAJAS SOMMARLOVSBOK hittar barnen och deras vänner en massa kul tips på aktiviteter, lekar och spel. Som vanligt bjuder Dino och Sara från kaféet i Valleby på ett gott recept, och barnen lär sig att rita rollfigurerna från böckerna, spana efter tjuvar och skicka hemliga meddelanden. Och många fler kluriga knåp och luriga pyssel.

Ta en titt på videoklippet och lär dig mer om varför månadens bok är den perfekta boken för sommarsemestern.

Köp boken här

Vi använder cookies Acceptera Läs mer