Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

.

                                                                                                                                    
 

Jippi – Gratis inträde till LEGOLAND® för barn i Club BR

 

Erbjudandet gäller när du köper en vuxenbiljett i biljetthuset. Glöm inte Club BR-medlemskortet!

 

Gör så här:

När du köper en vuxenbiljett till fullständigt pris i biljetthuset på LEGOLAND® och visar upp barnets Club BR-medlemskort så får barnet gratis inträde till LEGOLAND®. Erbjudandet gäller för ett besök för ett barn (3–12 år) mellan den 24 mars och den 28 oktober 2018.

 

Värde: 460 kr. Max ett barn per betalande vuxen. Biljetten ingår i ett paketerbjudande och kan inte kombineras med biljetter som köpts i förväg (inklusive onlinebiljetter) eller andra rabatter. Erbjudandet kan inte bytas mot pengar eller andra typer av biljetter. 

Se öppettider på LEGOLAND.dk

 

LEGOREDO® – EVEN WILDER

LEGOLAND® är nu ännu mer jihaaa! Vi fyller 50 år – så på med cowboyhatten och indianfjädern, för LEGOREDO® Town är vildare än någonsin! Nu kan ni flyga som örnar: I årets nyhet, Flying Eagle, känner ni suget i magen när rutschbanan kastar sig ut från Örnklippan 11 meter ovanför marken och i rivande fart susar förbi präriens LEGO djur. Även LEGO Canoe är ny och står klar till vår 50:e säsong. Kom in och upplev vilda västern på LEGOLAND® – större, vildare och häftigare än någonsin!

 

Ninjorna bjuder in till bio med sin nya LEGO NINJAG 4D-film som ni kan uppleva på LEGOLAND. Ni kan även se LEGOLAND uppifrån i LEGOTOP eller hoppa på LEGO Tåget och känna hur det nästan suger i magen. Hövding Långöra väntar med pinnbröd i indianlägren och ni kan få era första körkort i SEAT Trafikskolan. När ni är redo för action kan ni bekämpa det onda i den häftiga 3D-upplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få sug i magen med fritt fall i Polar X-plorer och vaska guld till ett stort mynt. Vi ser fram emot en ännu vildare säsong med er på LEGOLAND.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer