BR:s träleksaker
Stäng fönster

Nytt inloggningskonto för alla Club BR-medlemmar!

Är du redan medlem i Club BR?
Klicka på ”Skapa digitalt login” för att uppgradera ditt Club BR-medlemskap.

Är du ännu inte medlem i Club BR?
Klicka på ”Skapa digitalt login” för att gå med i Club BR. 

Om du redan har gjort uppgraderingen ska du bara klicka på ”Logga in” för att få tillgång till din Club BR-familj.
Skapa digitalt login
Logga in
Logga in med e-postadress
Eller mobilnummer
Ett fel uppstod vid inloggningen. Försök igen.

Aktiveringen misslyckades. Försök igen eller begär en ny aktiveringskod.
*Vi kommer inte att kontakta dig utan din tillåtelse.
Albert
0
267gold coins

Önskelista
  • Fri frakt vid köp över 400 kronor
  • 365 dagars returrätt

Stilrena träleksaker för de yngsta barnen

BR:s serie med träleksaker är tåliga och stimulerande för små barn att leka med. Leksakerna är gjorda av FSC®-certifierat trä och har en kreativ och tidlös utformning. Barn i åldrarna 9 månader till 7 år kommer att kunna roa sig i timmar med de fantasifulla leksakerna som utmanar deras sinnen och motorik. (FSC-N002277)

Varför träleksaker?

Inspirerande – Träleksaker engagerar barnen genom fysisk interaktion. De uppmuntrar till ett aktivare sinne och stimulerar kreativ och fantasifull lek.

Stimulerande – Träleksaker är bra för utveckling av sinnena med naturliga strukturer, dofter och färger som barnet kan utforska.

Naturliga – Trä är en återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar resurs. BR:s träleksaker är gjorda av FSC®-certifierat trä. (FSC-N002277)

Tidlösa – BR:s träleksaker framkallar en känsla av nostalgi. De är hållbara, klassiska och används ofta i flera generationer.

Högkvalitativa – BR:s träleksaker är målade med giftfria fä rger är tillverkade av högkvalitativt trä såsom bok och plywood för att säkerställa trygg och förstklassig lek.

Image

Designen

Estetiken är viktig och under designprocessen har man fokuserat mycket på träleksakernas utformning. För BR är målet att dessa stilfulla leksaker inte bara ska vara en rolig och viktig del av barnets utveckling, utan att de också ska vara en snygg inredningsdetalj. De ska alltså vara smakfulla, även när hela rummet är fullt av dem! Skanna koden för att se filmen.
Image

BR:s utvecklingscirkel

Att leka är en viktig del av ett barns utveckling. De vackra träleksakerna från BR fokuserar på de tre viktigaste områdena: Motorik, inlärning och kreativitet. Utvecklingscirkeln visar hur stor del av de tre utvecklingsområdena som varje leksak täcker.

Image

BR har mer än 50 års erfarenhet av att göra barn glada. Därför lanserar vi nu en specialgaranti på utvalda leksaker som vi vet kommer göra barnen glada. Vi kallar den för glädjegaranti.

Glädjegarantin innebär att det går att byta leksakerna inom 14 dagar – även om de har packats upp och använts. Kom bara ihåg att ta med dig kvittot. Glädjegarantin gäller givetvis alla de stilrena träleksakerna från BR.

Image

  Beräknar fraktkostnaden... Du betalar endast frakten för paketet med högst fraktkostnad.