BR-badleksaker
Stäng fönster

Nytt inloggningskonto för alla Club BR-medlemmar!

Är du redan medlem i Club BR?
Klicka på ”Skapa digitalt login” för att uppgradera ditt Club BR-medlemskap.

Är du ännu inte medlem i Club BR?
Klicka på ”Skapa digitalt login” för att gå med i Club BR. 

Om du redan har gjort uppgraderingen ska du bara klicka på ”Logga in” för att få tillgång till din Club BR-familj.
Skapa digitalt login
Logga in
Logga in med e-postadress
Eller mobilnummer
Ett fel uppstod vid inloggningen. Försök igen.

Aktiveringen misslyckades. Försök igen eller begär en ny aktiveringskod.
*Vi kommer inte att kontakta dig utan din tillåtelse.
Albert
0
267gold coins

Önskelista
  • Fri frakt vid köp över 400 kronor
  • 365 dagars returrätt

Badstunden är viktig för barns utveckling

Har du någonsin tänkt på varför barn tar så lång tid på sig att tvätta händerna i badrummet? Och hur de fascinerat ser på när deras badleksak sjunker till badkarsbotten om och om igen ...? Fascinationen för vattenlek är grunden för oändligt med skoj samt en stor del av barnens utveckling.

Lek för sinnena

Att plaska med vatten är fantastiskt för en bebis sinnen. Faktum är att bebisar och småbarn lär sig om sin omvärld genom att använda sina sinnen. Bebisar kan röra sig på ett sätt i vatten som de inte kan någon annanstans och därför är vatten otroligt stimulerande för barns sinnen. Vatten är ett lugnande element och vattenlek kan vara en väldigt avslappnande upplevelse.

Ökar uppmärksamheten

Barn kan hälla och ösa vatten från en mugg till en annan. Detta främjar ett utökat koncentrationsspann och förmågan att lösa problem vilket hjälper barnet med inlärningen i ett senare skede. 

Kognitiva förmågor

Barn lär sig om sin omgivning på ett logiskt sätt under vattenleken och deras förmåga till resonemang utvecklas. Att leka i badkaret främjar tidiga kognitiva förmågor såsom uppfattningsförmågan och förmågan att följa rörelser.


Se BR:s serie med badleksaker och andra leksaker till badkaret

Image

Klistermärken till badrumsväggen eller badkaret

Badstunden är det perfekta tillfället att inspirera ditt barn, och med de här underbara badklistermärkena i skumplast kan du berätta sagor och interagera med ditt barn. Sagoberättande hjälper barnet att utveckla både sin kreativitet och språkliga förmåga. De söta och färgglada klistermärkena är den perfekta aktiviteten för den speciellt badstunden efter en stressig dag. Badklistermärkena fästs med vatten och är enkla att ta bort efter badet.


Se badklistermärken i skumplast här
Image

Aktivitetsbägare

Nyfödda kan ännu inte gripa tag i föremål eller sitta på egen hand, men det innebär inte att det är för tidigt att introducera dem för vattenlek. Under badstunden kan du hälla ljummet vatten i en bägare och hälla ut det framför bebisen och över hans eller hennes mage, händer och tår. På så sätt ger du barnet en möjlighet att se, höra och känna vattnet när det rinner ner från bägaren, vilket främjar de tidiga kognitiva förmågorna såsom uppfattningsförmågan. Aktivitetsbägarna kan hjälpa småbarn att utveckla motoriken och förmågan att lösa problem när de försöker stapla bägarna ovanpå varandra.


Se aktivitetsbägare här
Image

Skoj med ett fiskespö

Fiskesetet för badkaret är en klassiker för de små. Det krävs mycket muskelkontroll för små barn att fiska och det är ett roligt sätt att blanda lek med utveckling. Fisken och fiskespöt är utformade för att göra det enkelt för små händer att hålla i dem och uppmuntrar till upprepad lek, vilket hjälper till att utveckla barnens öga–hand-koordination och fantasi.

Se fiskeset till badet här
Image

Aktivitetsstång till badkaret

De flesta barn tycker det är fascinerande att få reda på att saker sjunker eller flyter, att rinnande vatten låter och rör sig under vattenleken! Allt detta är en del av utvecklingen av den tidiga problemlösningsförmågan när barnen utforskar världen på ett mer logiskt sätt! Det krävs bra öga–hand-koordination för att ösa och hälla, vilket hjälper hjärnan och musklerna att utvecklas samtidigt som att hälla vatten genom en tratt främjar de tidiga kognitiva förmågorna och förmågan att följa rörelser med ögonen.


Se aktivitetsstång till badkaret här

Image

  Beräknar fraktkostnaden... Du betalar endast frakten för paketet med högst fraktkostnad.